Fauzan's FotoPage

By: Fauzan Che Harun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-May-2008 11:19 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Cinta abadi....

tulip...suke ni
carnations..suke juga
tak tau nama!...tapi cantik
View all 6 photos...
Masa abah bagi bunga ni still kuncup....belum kembang....selepas 3-4 hari...terus jadi cantik...

setiap kali lalu tepi bunga ni utk kemas rumah....asyik cium aje....dan teringat betapa sayang nye Abang pada ct ..



Cinta kami ni...Alhamdullillah...memang sentiasa dihiasi bunga2.....Suami ku yg romantik ni...suka kasi suprise bunga kat isteri nye.....I love u ....

Ya Allah....Kau panjang kan lah jodoh kami....jadi kan kami pasangan suami isteri dan ibubapa yg mithali dan mendapat keredhaan Mu....Kekal kan rasa sayang ini hingga ke akhir hayat kami..dan tempat kan kami kedalam syurga mu...Ya Allah....cinta kami hanya utk Mu....Amin...



Friday, 16-May-2008 14:32 Email | Share | | Bookmark
bila abah balik...haris jadi begini!!!

tayang perut....
jadi tak tentu arah...happy benor!!
over excited....
View all 6 photos...
Happy...happy...happy....then...happy...happy...happy....


mana tak happy...ni kerja abah dia hari2..hahahah


today Anniversary mama n abah yg ke 4...abah kasi 2 jambak bunge....1 tulip...1 roses....and mama in cloud nine!!!!


Wednesday, 14-May-2008 13:24 Email | Share | | Bookmark
ini adik punye lah....

mama..i'm here...
haris suka baca buku...
khusyuk...kalau dengar dia sebut...klaka sgt...
View all 6 photos...
mama dah beli crib utk baby..tapi kan...ade budak tu...perasan dia tu baby.... ....dah big boy...dah 2 thn pun nak dok dln crib ni..muat2 die aje tu....



aper2 pun...haris macam suke aje nak dapat adik....selalu sebut nak baby...i want baby...hehehe

enjoy the pict...


Monday, 5-May-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark
BBQ Besday Haris yang Meriah...

Persiapan sebelum majlis
Belum mula..dah penat...main aje...
Dengan kakak...Dayana n Hannah
View all 15 photos...
Alhamdullillah...4th May yang lepas...Muhammad Haris Zafran Bin Fauzan Khairi dah masuk 2 thn...yap...big 2 ...di sebabkan besday mama baru aje lepas..and abah sibuk sikit...kami tunda buat majlis makan2....bbq pada 5hb...

Para jemputan...utk mereka yg dekat2 aje...pastu ada anak kecik yg pastinye memeriahkan majlis....actually...buat kecik2 aje....tapi Alhamdullillah...sungguh meriah dan berjalan lancar...

Haris punye lah happy...melompat, berlari, makan n minum bersama rakan2 cutenye...



Semoga Haris menjadi Anak yg soleh untuk mama n abah...jadi Mujahideen yg Berjihad di jalan Allah...Menjadi Hafiz Quran....Dan mendapat keredhaan Allah di dunia dan Akhirat...Amin


Thursday, 1-May-2008 17:21 Email | Share | | Bookmark
besday mama yg ke 27...

My Handsome Prince..
lets go...
Love ice-cream...Kulfi..Halal ni!
View all 10 photos...
Alhamdullillah...This year Mama dah 27 thn ....Dan InsyaAllah hujung thn ni..Haris tidak keseorangan lagi di bumi UK yg sejuk ni..... Jeng jeng jeng... Haris dah nak dapat adik.... InsyaAllah...



Besday tahun ni...macam thn2 lepas di coventry....Kami ke Zeenat...cuma thn ni...pergi jln kaki...coz haris suka walk...mama tak mkn banyak sebab still ''morning sickness'' dan pergi waktu petang coz org tak ramai...

Tahun ini juga special buat mama coz...Haris Ucap Happy Besday pagi2 lagi masa dia baru bgn...

Enjoy the pict....

Doakan Semoga Allah permudahkan urusan Kandungan kedua mama haris ye rakan2....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net